Televizoare

Allview a intrat de ceva timp și pe piața smart TV-urilor, iar de curând au anunțat o mică premieră – primul TV Allview ce primește upgrade software.

Este vorba despre modelul Allview 40ATA6000-F ce a făcut trecerea spre Android 9. Printre noutățile software se află:

  • interfața actualizată;
  • stabilitate software îmbunătățită;
  • opțiunea de personalizare a listelor de canale;
  • actualizare pentru patch-urile de securitate;
  • meniu nou pentru EPG (ghid electronic de programe digitale), ghid de asociere a telecomenzii cu smart TV-ul în procesul de configurare inițială.

Declarație oficială:

„Smart TV-urile reprezintă bunuri de folosință îndelungată, iar românii sunt interesați de aplicațiile și facilitățile pe care acestea le oferă. O mare parte dintre utilizatori își doresc să aibă la îndemână cele mai noi servicii oferite de platforma Android TV, iar acesta este motivul pentru care smart TV-urile Allview vor îmbunătăți calitatea vieții, prin upgrade-uri periodice ale sistemului de operare.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cum poate fi realizat upgrade-ul software?

Televizorul trebuie să fie conectat la o rețea Wi-Fi. Va apărea fereastra cu Actualizare sistem disponibilă, click pe Detalii și Descărcați. Se așteaptă instalarea, selectați reporniți acum și gata. S-a făcut trecerea de la Android 8 la Android 9.

Am pe acasă un smart TV Allview și nu m-aș supăra să primească upgrade de software. A fost lansa tot în 2018 și cu Android 8, iar din poziția de fost vârf de gamă ar fi excelent să facă pasul spre Android 9. Apropo, nu-i rău absolut deloc. Majoritatea celor ce l-au văzut la lucru au rămas impresionați de calitatea culorilor și diagonală.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.