Smartphone

Wiko este o companie franceză mai puțin cunoscută pe plan local, un fel de Allview al francezilor. Unul dintre smartphone-urile pe care le-au pregătit în ultima vreme se numește Wiko WAX și integrează procesorul Tegra 4i.

Nu știu dacă vă mai amintiți de NVIDIA Tegra 4i. A fost prezentat alături de NVIDIA Tegra 4, dar cu disponibilitate mai târzie. A trecut peste un an de zile până la primul produs finit pe continentul european. Este și primul CPU NVIDIA cu conectivitate 4G pe arhitectura SoC.

Wiko-Wax-White

Wiko WAX integrează un procesor Tegra 4i de tip quad-core la 1.7 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, display de 4.7 inch cu rezoluție la 720p, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 5 megapixeli, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Urmează a debuta în Franța, Germania și Italia la un preț de aproximativ 200 euro.

Ar face o figură frumoasă și pe plan local. Ar fi un concurent direct pentru telefoanele de 150 – 250 euro cu MediaTek quad-core la 1.2 sau 1.5 GHz. Față de arhitectura MediaTek, NVIDIA Tegra 4i oferă performanțe superioare, conectivitate 4G.

Sursa: Fudzilla.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.