Telefoane Mobile

Nu prea este lansare de iPhone fără să apară o problemă mai mare sau mai mică. iPhone Xs și iPhone Xs Max ar avea o problemă legată de încărcarea pe fir. 

Cel mai bun material pe acest subiect vine de la Lewis Hilsenteger aka Unbox Theraphy:

S-ar putea să nu pară cine știe ce problemă, dar până la urmă vorbim de un telefon ce costă de la 1000 dolari în sus și nu este capabil să recunoască când cablul este conectat spre a încărca bateria, iar telefonul are ecranul oprit.

Apple nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect. Nu cred că este o problemă hardware, mai degrabă de soft și presupun că un update în iOS ar putea rezolva problema. Cred că modul de așteptare nu a fost setat corespunzător spre a recunoaște alimentarea cu energie. O problemă hardware nu ar fi permis încărcarea cu ecranul aprins.

Să repetăm scenariile:

  1. Telefonul pus la încărcat cu ecranul oprit, nu pornește procesul de alimentare cu energie. Ecranul aprins, dar blocat  – începe încărcarea;
  2. Telefonul pus la încărcat cu ecranul oprit, nu pornește alimentarea. Ecranul aprins și blocat – fără încărcare, deblocat = alimentare;
  3. Telefonul pus la încărcat cu ecranul oprit, nu se încarcă. Ecranul aprins și blocat sau deblocat – fără alimentare. Reinserția cablului = încărcare a bateriei;
  4. Telefonul pus la încărcat cu ecranul pornit, alimentare oprită la un moment dat din senin.

Nu vreau să fiu răutăcios, dar este distractiv cum Apple are tot felul de probleme și lansează doar 2 – 3 modele pe an. Presupun că vor să-i forțeze pe clienții de iPhone Xs și Xs Max să treacă pe încărcarea wireless. :)

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.