Diverse

eMAG cred că a primit mai multe comenzi decât avea produse pe stoc și de aici mailurile de tipul celor de mai jos. Liviu ne-a trimis mailurile pe care eMAG le-a dat pentru comenzile sale pentru LG G2 și pentru celebrul SSD de 99 lei.

SSD Kingston de 120 GB:

Va multumim pentru comanda plasata pe eMAG in timpul campaniei Black Friday.
Ne pare rau dar, din cauza unei defectiuni in sistemele informatice produsul comandat de dumneavoastra Flash SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3, a depasit stocul existent in depozitul nostru. Ne dorim sa va onoram aceasta comanda dar aceasta nu va putea fi livrata mai devreme de 3 saptamani, timp necesar pentru a suplimenta stocul. In momentul receptionarii produsului in depozit va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii.Va rugam sa ne raspundeti la acest mesaj pe mail la adresa info@emag.ro si sa ne confirmati ca doriti sa asteptati aceasta perioada pentru a primi produsul la pretul din campania Black Friday.

Va multumim pentru intelegere si asteptam o confirmare de la dumneavoastra pentru comanda.”

LG G2:
Va multumim pentru comanda plasata pe eMAG in timpul campaniei Black Friday. Ne pare rau dar, din cauza unei defectiuni in sistemele informatice produsul comandat de dumneavoastra Telefon mobil LG G2, 16GB, Black, a depasit stocul existent in depozitul nostru. Ne dorim sa va onoram aceasta comanda dar aceasta nu va putea fi livrata mai devreme de 3 saptamani, timp necesar pentru a suplimenta stocul. In momentul receptionarii produsului in depozit va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii.

Va rugam sa ne raspundeti la acest mesaj pe mail la adresa info@emag.ro si sa ne confirmati ca doriti sa asteptati aceasta perioada pentru a primi produsul la pretul din campania Black Friday.

Va multumim pentru intelegere si asteptam o confirmare de la dumneavoastra pentru comanda.

Personal, am comandat un iPad Mini 2 de 16 GB în versiunea Wi-Fi și sosește astăzi sau mâine. Mai am și 2 tablete Lenovo cumpărate pentru prieteni, tot pe astăzi sau mâine sunt livrate de Fan Curier.
La voi care este situația cu comenzile la eMAG?

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.