iPhone 4 a fost pus spre vânzare şi deja s-au vândut în prima zile 1,5 milioane de terminale. Produsul se pare că vine cu probleme importante legate de funcţionalitate. O serie de modele dacă le atingi cu mâna în partea de jos se întrerup convorbirile şi pică semnalul.
       La fel, retina display-ul cu care s-au lăudat aduce în partea dreaptă jos, la unele modele, o culoare galbenă ce iese în evidenţă la o privire atentă.
       Apple este departe de a face un produs perfect dar acoperă deficitul de calitate prin o strategie de marketing bine pusă la punct. Nu înţeleg snobismul de a fi client al lor din moment ce fac un telefon cu astfel de probleme. Nici nu am auzit ca un smartphone HTC, Nokia, Samsung sau Motorola să aibă scăpări atât de mari.
via
Update: Mi se pare stupid ca o companie de asemenea nivel să facă recomandări cum să utilizezi telefonul, de unde să îl ţii ca să nu ţi se oprească convorbirile. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.