Arhiva-Hardware

Înainte de a parcurge lista de preţuri să vedem ce promite tehnologia AMD Vision:

– experienţă video captivantă pentru jocuri şi clipuri HD;

– grafică este capabil DirectX 11 ce aduce un plus de realitate în jocuri;

– asocierea unei plăci AMD A-series APU cu orice placă grafică AMD Radeon HD duce la creşterea performanţelor cu 75%;

– accelerează aplicaţii solicitante cu ajutorul aplicaţiei AMD Acceleration pentru a maximiza performanţa de procesare între CPU şi GPU.

AMD Vision A4 este destinat celor care au nevoie de editare foto rapidă cu procesorul dual-core şi grafică performantă. Transformă fotografiile şi le face să pară mai clare şi mai vii. Editează fotografii HD în viteză. Asigură un consum scăzut de energie într-un mod silenţios.

AMD Vision A6 aduce un procesor quad-core şi grafica încorporată este mult mai puternică permiţând editare video şi multitasking cu o mulţime de aplicaţii ce rulează în acelaşi timp. Consumul de energie se menţine în limite reduse.

AMD Vision A8 aduce performanţă şi gaming de calitate premium dintr-un procesor quad-core şi dual graphics. Rulează jocuri 3D. Normal că şi aici AMD a avut în vedere consumul de energie.

Pot fi comandate:

AMD A8-3850, 2.900 MHz, 32 nm, 4MB, socket FM1 – 569 lei ;

AMD A6-3650, 2.600 MHz, 32 nm, 4MB, socket FM1 479 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.