Intel Skylake Diverse

CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a declarat în cadrul Goldman Sachs Technology and Internet Conference că noua generație de procesoare Core M va debuta în a doua jumătate a acestui an. Cunoscute sub denumirea de Intel Skylake, noile chipseturi promit o și mai bună eficiență energetică.

Prin utilizarea noilor procesoare Intel Skylake, producătorii vor putea asambla tablete sau notebook-uri și mai subțiri decât până acum. Totodată, se pare că performanțele generale, dar mai ales cele grafice vor fi îmbunătățite față de versiunile precedente.

Intel Skylake va rula sisteme de operare precum Windows 10, dar și Chrome OS sau Android de la Google. Totuși, dat fiind faptul că vechea generație de procesoare Intel Core M a rulat în special Windows 8, cel mai probabil noile chipseturi se vor axa și ele în principal pe sistemul de operare de la Microsoft.

Se pare că a doua generație de camere Intel RealSense 3D va fi suportată de Intel Skylake. Asta înseamnă că noile dispozitive ce vor îngloba aceste procesoare și tehnologii de scanare 3D vor oferi noi oportunități tehnologice.

Așteptăm cu interes detalii amănunțite despre Intel Skylake în lunile ce urmează.

Sursa : Fudzilla.com

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.