Diverse

Producătorul chinez Vivo a anunţat în urmă cu câteva ore că a semnat un parteneriat cu FIFA pentru următorii şase ani. Prin această înţelegere Vivo devine singurul sponsor oficial pe segmentul telefoane inteligente în toate competiţiile de fotbal organizate de FIFA la nivel mondial.

Vom vedea promovat brandul Vivo în competiţii majore precum Cupa Confederaţiilor 2017 din Rusia, Cupa Mondială 2018 tot din Rusia, Cupa Confederaţiilor 2021 din Qatar, Cupa Mondială 2022 tot din Qatar, dar şi în restul competiţiilor cu impact mai redus: Cupa Mondială sub 20 ani, Cupa Mondială sub 17 ani, Campionatul Mondial al Cluburilor, Campionatul Mondial de Futsal, Campionatul Mondial de fotbal pe plajă, Campionatul Mondial de fotbal feminin, Campionatul Mondial de fotbal feminin sub 20 ani şi Campionatul Mondial de fotbal feminin sub 17 ani.

Numele Vivo va apărea pe toate logo-urile competiţiilor, pe biletele de meci, pe orice material de promovare, iar oficialii FIFA vor fi obligaţi să utilizeze un smartphone Vivo în timpul tuturor turneelor. Compania chineză a promis să lanseze şi un telefon unic dedicat fotbalului.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.