Diverse

Că tot am vorbit în ultimele zile de târgul de tehnologie CES 2017, cunoscutul retailer gearbest.com a lansat campania promoţională “CES 2017 SALE”. Surprinzător sau nu, aceasta nu include gadget-uri precum tablete sau smartphone-uri, ci produse care ne pot aduce un strop de tehnologie în casele noastre.

Iată câteva exemple:

Drona Geniusidea – preţ 339 dolari fără TVA după aplicarea codului geniusidea;

Putem spune că Geniusidea este o dronă cu adevărat inteligentă. Coordonată de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, drona dispune de un senzor SONY IMX214 de 13 megapixeli ce ştie să filmeze în format 4K la 60 fps, poate realiza fotografii tip panorama la 360 de grade, se poate roti în jurul unui punct de interes şi poate zbura cu precizie de câţiva centimetri atât în interior cât şi în exterior (raportat la destinaţia propusă). Geniusidea este uşor de utilizat, software-ul intuitiv permiţând şi unui începător să o manevreze.

Stabilizator cameră video de acţiune Ideafly 2 – 54.55 dolari fără TVA;

Ideafly 2 este un stabilizator compatibil cu foarte multe camere video de acţiune (GoPro 3, GoPro 4, SJ4000, SJ6000 etc.) ce poate transforma o aventură din viaţa voastră, într-o amintire pentru eternitate. Cu un mecanism de prindere excelent, stabilizatorul poate fi utilizat în diverse condiţii, de la un mers lin cu bicicleta până la alpinism.

Stilou 3D Sunlu SL – 33.99 dolari fără TVA;

Acest stilou părea o utopie în urmâ cu câţiva ani, însă acum poate fi utilizat de oricine are în buzunar 150 lei. Sunlu SL poate crea obiecte 3D într-un mod rapid, uşor şi distractiv. Această jucărie pentru fi alegerea ideală pentru a-i dezvolta creativitatea copilului tău. Limita va fi doar imaginaţia sa. Materie primă puteţi găsi din belşug aici.

Întreaga ofertă de gadget-uri deştepte o puteţi găsi în acest link.