Hardware

În secțiunea Desktop PC a celui mai mare magazin online românesc am dat de AOC A2072PWH/BK considerat un fel de all-in-one PC. Specificațiile sale amintesc de tabletele Android listate prin shop-urile locale în anul trecut.

Oferă un display TN de 19.5 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli , procesor AMLOGIC dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM de tip DDR3, 8 GB spațiu de stocare, cameră frontală ce filmează la 720p, conectivitate Wi-Fi, HDMI, 4 x USB 2.0, D-sub și rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Este o “tabletă” mai grea. Cântărește 2.8 kg. Acum trebuie să spun că nu are baterie și mai corect aș judeca produsul din postura de desktop PC. Display-ul de 19.5 inch permite controlul tactil al all-in-one pc-ului AOC.

Preț – 799 lei la eMAG

Ca o concluzie personală. Aș fi interesat de un astfel de all-in-one, dar pe 27 inch și cu un hardware mai puternic. Adevărul este că nu ar strica un gadget din seria Nexus pe ideea desktop PC-ului AOC.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.