Software

Un proiect interesant din partea BitDefender se numește Proiect Gonzales, iar detalii găsiți pe site-ul dedicat – http://gonzales.bitdefender.ro/.

Ce își propune BitDefender cu noua soluție antivirus:

Pentru noi, această lansare este o ocazie unică de a testa şi rafina o sumă de concepte şi idei care se vor regăsi în noua generaţie de produse şi servicii. Este o aventură la care vor participa şi utilizatorii noştri, o mică excursie în viitorul previzibil, dacă vreţi

“Gonzales are o filosofie radical diferită de linia noastră standard, un UI destul de spartan în care nu se poate configura absolut nimic. În acelaşi timp, are o mică parte din funcţionalităţile soluţiilor curente de Desktop (n-are firewall, parental, antispam şi multe altele). Practic ţintim acel segment de oameni care nu îşi doresc decât the very basic (yet reliable and highly efficient) de la o soluţie de securitate.”

Nu se poate instala în paralel cu alt antivirus.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.