Smartphone

Un startup din Elveția se pregătește să lanseze un smartphone cu tehnologia blockchain la pachet. Numele ales pentru noul brand – Finney. 

Primele informații: display de 6 inch cu aspect 18:9, procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM și 128  GB spațiu de stocare, rulează Android 8.1 Oreo, cameră principală de 12 Megapixeli cu f/1.8 și frontală de 8 Megapixeli cu f/2.2, baterie de 3000 mAh cu încărcare de la 0 – 50% în 30 de minute. Telefonul ar dispune de certificare IP52, spatele îmbrăcat în sticlă Gorilla Glass.

Preț – 999 dolari.

Ar fi ajuns la un acord de producție cu Foxconn International Holding și ar fi fost în discuție pentru o bună perioadă de timp în a colabora cu Huawei pentru lansarea telefonului cu tehnologie blockchain.

Mai multe detalii în materialul video:

Sursa: BusinessWire.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.