Tablete

Din 1 noiembrie va sosi iPad Air pe plan local. eMAG s-a gândit să motiveze achizițiile de iPad Mini în varianta Wi-Fi de 64 GB și iPad 4 cu 64 sau 128 GB Wi-Fi. La cele trei modele de iPad primiți în prețul afișat și un Apple TV în valoarea de 589 lei.

iPad Mini de 64 GB Wi-Fi – 2349 lei;

iPad 4 de 64 GB Wi-Fi – 3149 lei;

iPad 4 de 128 GB Wi-Fi – 3699 lei. 

După ce iPad Air și iPad mini cu retina display vor intra în stocurile magazinelor vor mai fi listate din actuala generație doar iPad Mini de 16 GB / 299 dolari în SUA și va fi păstrată iPad 2 care va coborî la 399 dolari. Pe plan local vă recomand să faceți conversia dolar în euro spre a avea un preț estimativ al celor două tablete Apple.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.