Diverse

Suntem în 2015, iar comenzile online aș avea curajul să spun că se află pe val. Din ce în ce mai multe produse sunt comandate din magazinele virtuale, de la telefoane și tablete, până la cauciucuri și electrocasnice. 

Mi-a atras atenția un comunicat al Media Galaxy ce are oferte în 2 pași: studiezi online ce produse au preț actualizat, vezi stocul în mod real, rezervi dacă este cazul și mergi a ridica produsul din showroom: Media Galaxy Titan cu adresa pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 33, București.

Este o ofertă localizată, trebuie să fii în arealul respectiv ca să te facă să cumperi. Cred că astfel pierd posibilitatea de a livra la nivel național către cei interesați.

Lista produselor cu preț scăzut din Media Galaxy Titan cuprinde laptopuri, telefoane, tablete, electrocasnice mici, electrocasnice mari, televizoare, jocuri, filme etc.

Promoțiile se desfășoară până pe 29 octombrie 2015.

Declarație oficială:

Prin ofertele speciale și portofoliulul vast de articole electro-IT, care include ultimele noutăți de pe piață, magazinul nostru aduce iubitorilor de tehnologie posibilitatea de a ține pasul cu tot ce înseamnă inovație. Mai mult, prezența atât online, cât și offline, oferă clienților oportunitatea de a cumpăra de acolo de unde doresc.”, spune Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

Aș recomanda echipei Media Galaxy să facă astfel de promoții în toate cele 17 magazine din portofoliu și nu doar pe un singur shop. Pe de altă parte mă gândesc că ei testează sistemul și-l implementează ulterior la scară mai mare.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.