Arhiva

Ştim cu toţii de controversata lege ACTA, care dacă va fi adoptată, utilizatorilor de internet le-ar putea fi încălcate drepturi ce ţin de intimitatea informaţiilor şi accesul la informaţie.

În semn de protest şi în încercarea de a stopa adoptarea acestei legi, organizaţia “Access” a lansat o campanie în care cheamă la apel toată mişcarea din online ce doreşte să sprijine libera circulaţie a informaţiei. Astfel, pe 11 februarie, vor avea loc proteste  împotriva legii ACTA, în mai multe state din Uniunea Europeană, dar şi din ţări din Europa care nu fac parte din UE. Şi în România vor fi proteste, iar acestea vor avea loc tot pe 11 februarie în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

De asemenea, există şi o petitie online care poate fi semnată de toţi cei care doresc să lupte împotriva adoptării ACTA. Această petiţie poate fi semnată aici.

Sursa: accessnow.com

Categorii: arhiva
Tag-uri: Actapetitie

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.