Smartphone

În urmă cu aproximativ două săptămâni Huawei lansa noua serie de smartphone-uri Mate 20. Aceasta este formată din patru device-uri: Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X şi Mate 20 RS Porsche Design. Producătorul chinez a integrat în aceste terminale tot ce are mai bun în acest moment, de aceea review-urile sunt din cele mai apreciative.

Şi totuşi această lansare nu a venit la pachet cu rezultatele obţinute în analiza DxOMark. Huawei şi-a făcut o tradiţie ca la prezentările de flagship-uri să ofere câteva unităţi de test cu câteva săptămâni înainte, astfel încât anunţul oficial să fie întregit şi de review-ul foto a celor de la DxOMark. Însă seria Huawei Mate 20, în special Huawei Mate 20 Pro, nu a primit încă acest review.

Oare de ce ?

Răspunsul îl avem chiar de la Huawei. Review-ul DxOMark este gata şi poate fi publicat oricând, însă compania nu şi-a dat încă acceptul, deoarece punctajul obţinut este prea mare. Producătorul chinez susţine că nu are nevoie la momentul actual de acest tip de publicitate. Toate aceste afirmaţii au fost făcute la lansarea seriei Huawei Mate 20 din China.

Surse neoficiale susţin că Huawei Mate 20 Pro ar fi obţinut undeva la 119 puncte în testul DxOMark, în timp ce Huawei Mate 20 s-ar fi oprit doar la 107 puncte. Nu ştim dacă aceste date sunt corecte, nici dacă afirmaţia producătorului chinez este una solidă, tot ce îmi pot da eu seama este că prin această declaraţie Huawei tocmai ce a mutilat încrederea utilizatorilor în DxOMark.

Sursa: gizchina.com

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.