Diverse

Brandul Qilive este unul low-cost, marcă proprie a retailerului francez Auchan (brandul este folosit de companie în întreaga sa reţea, nu doar în România).

Acesta a împlinit luna aceasta 10 ani de existenţă, iar Auchan România vrea să sărbătorească acest eveniment împreună cu clienţii săi. În acest context a lansat trei campanii:

  • catalogul aniversar, unul în care veţi găsi cele mai bune preţuri la o gamă variată de produse;

  • oferte dedicate prin MyCLUB Auchan (primiţi 20% înapoi ca bonus pe card atunci când cumpăraţi anumite produse Qilive);
  • tombola aniversară Qilive (dacă până pe 7 mai cumpăraţi măcar un produs Qilive şi scanaţi cardul de fidalitate MyCLUB Auchan, intraţi automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 10 premii a câte 300 de lei, sumă ce va putea fi utilizată ulterior pentru achiziţia de alte produse Qilive).

Pentru cei care nu ştiu, brandul Qilive vine cu o gamă variată de produse de la electrocasnice mici pentru bucătăria ta (espressoare de cafea, mixere, sau prăjitoare de pâine) la stații și fiare de călcat, inclusiv verticale, produse pentru îngrijirea personală (uscătoare de păr, aparate de ras, sau periuțe de dinți electrice), periferice IT (tastaturi, mouse-uri, sau căști) și multe altele.

Personal nu am cumpărat niciodată un produs Qilive, cert este că fiind o marcă proprie nu ar trebui să aveţi mari aşteptări. Ca şi nivel de calitate sunt la acelaşi nivel cu Vortex, Star-Light şi altele.