Diverse

Chiar dacă oficial nimeni nu spune nimic, este clar că în culise se fac mutări importante, unele care la prima vedere ar permite Huawei să rămână un jucător important pe piaţa telefoanelor inteligente şi în 2021.

Chiar dacă vorbim despre un zvon, surse din China susţin că producătorul de procesoare Qualcomm a primit licenţă de colaborare cu Huawei din partea autorităţilor americane. Această informaţie vine în completarea puzzle-ului în care ştim deja că Samsung Display va putea furniza ecrane către Huawei, în timp ce Sony va putea livra senzori foto.

Există totuşi şi o condiţie pusă şi anume aceea ca Huawei să vândă brandul secundar Honor. Dacă o legăm cu zvonul de ieri din care aflam că Honor a fost vândut cu 15 miliarde de dolari, putem spune că informaţiile se completează aproape perfect.

Huawei ar avea astfel doi parteneri puternici la capitolul procesoare, Qualcomm şi MediaTek. Dacă ţinem cont şi de faptul că americanii au un nou preşedinte, se pare că producătorul chinez vede din ce în ce mai clar luminiţa de la capătul tunelului.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.