Hardware

Dacă modemul Qualcomm Snapdragon X50 se oprea la 4.5 Gbps și vi se părea prea puțin, compania americană recidivează în sensul bun cu X55 ce urcă la 7 Gbps în download. 

De fapt, nici nu au fost lansate telefoane mobile cu X50 încorporat că deja au prezentat X55, generație îmbunătățită. Primele smartphone-uri 5G debutează în zilele următoare (GALAXY S10 5G + modelele ce vor fi prezentate la MWC Barcelona 2019).

Snapdragon X55 îl vom găsi încorporat din a 2-a parte a lui 2019. Viteza de download urcă de la 4.5 Gbps la 7 Gbps, dar să nu vă așteptați la viteze de acest ordin în prima etapă de lansare a 5G. Ne putem amăgi cu faptul că tehnologia permite, dar până la implementarea comercială mai este cale lungă.

X55 încorporează tehnologiile 5G, 4G și 3G. În ce privește 4G-ul știe Category 22 LTE / până la 2.5 Gbps în download. Este capabil de spectru dinamic pe 5G și 4G.

Qualcomm Snapdragon X55 va fi implementat în telefoane mobile, routere wireless, laptopuri, tablete, headseturi VR etc. Promite a livra o autonomie mai bună față de X50,

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.