Diverse

Qualcomm Toq este ceasul inteligent pe care Qualcomm l-a prezentat în cadrul CES 2014 din Las Vegas. Este disponibil pe Amazon la 350 dolari, varianta neagră. Îl găsiți și în magazinul online al Qualcomm pe alb cu transport gratuit.

Qualcomm a specificat clar că Toq a fost gândit în mod special pentru dezvoltatori de aplicații și mai puțin pentru publicul larg. Ceasul funcționează cu orice smartphone care rulează de la Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich spre versiunile superioare (Android 4.x Jelly Bean sau Android 4.4 KitKat) și necesită instalarea unei aplicații dedicate din Google Play

În pachet este inclus și un încărcător wireless. Ceasul Qualcomm se conectează la smartphone prin bluetooth. Dispune de un ecran LCD backlit de 1.55 inch, 222 ppi, baterie de 240 mAh, bluetooth 3.0. Autonomia ar fi de ordinul a câteva zile.

Sursa: Intomobile.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.