Diverse

Profitshare este unul dintre cele mai cunoscute programe de marketing afiliat din România. Cel mai mare magazin online listat în Profitshare este eMAG-ul, iar QuickMobile a ales să revină într-un astfel de sistem, acum câțiva ani au încercat marea cu degetul prin intermediul unui servici serviciu concurent. 

Comisioanele oferite afiliaților de către QuickMobile:

– 3% pentru telefoane și tablete (în contextul în care mai toate magazinele se rezumă la 1%);

– 10% pentru Gadgets (brățări inteligente, smartwatch, camere video etc);

– 20% pentru accesorii (huse, încărcătoare, căști, stick-uri USB).

Spre a stimula valul afiliaților au lansat și un concurs cu următoarele premii:

– Samsung GALAXY S6, Xiaomi MiPad și MyKronoz ZeClock în perioada 1 – 30 aprilie pentru cei mai buni afiliați din sistem / valoarea comisioanelor urmează a face departajarea

+ o tabletă Nokia Lumia 2520 pentru orice afiliat ce a înregistrat cel puțin un comision către QuickMobile în perioada menționată.

Declarații oficiale:

Parteneriatul cu Profitshare a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei şi suntem convinşi că foarte mulţi afiliaţi se vor orienta către magazinul nostru datorită avantajelor pe care le oferim. Astfel, QuickMobile aduce constant în stoc produse în premieră pe piața locală, oferă o gamă largă de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii, iar comisioanele pe care le acordăm afiliaților sunt unele tentante”, a declarat Tudor Ţiboc, Director General QuickMobile.

Ne bucurăm că cei de la QuickMobile au ales platforma de marketing afiliat Profitshare, deținută de Conversion. Afiliații Profitshare sunt tradițional recunoscuți pentru o promovare foarte bună pe categoria IT&C, ceea ce ne face să credem că programul de afiliere QuickMobile va fi unul de top”, a declarat Marius Pahomi, Director General Conversion.

Să închei cu o mică concluzie: comisioanele oferite sunt foarte mari și mă raportez la restul pieței (20% pentru accesorii, astfel de valori sunt regăsite doar în zona de fashion).

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.