Telefoane Mobile

De la un comentariu pe pagina noastră de Facebook s-a ajuns la un comunicat de presă. 

Materialul trimis de către compania brașoveană, luat cu copy / paste, fără nicio modificare din partea noastră:

Allview, brandul românesc de smartphone-uri și tablete, adoptă noi direcții de dezvoltare.

Căutând să rămână competitivi și să-și continue misiunea de a dezvolta produse și tehnologii care fac viața mai ușoară consumatorilor, strategia de business a companiei Allview rămâne orientată spre dezvoltarea de smartphone-uri si tablete dar si spre aplicaţii precum AVI, cu accent pe dezvoltarea unui portofoliu mai larg de produse relevante, cu care consumatorul poate să comunice în limba română.

În ultimul an compania a alocat resurse importante în pregătirea și dezvoltarea asistentului vocal, în adaptarea produselor și strategiei la o piaţă cu o creştere rapidă şi dinamică, fiind foarte receptivă la nevoile în continuă schimbare ale utilizatorului. Cu bugete considerabil mai mici față de cele ale concurenților internaționali, prin intermediul acestor produse, compania și-a dorit să ofere mereu tuturor românilor dreptul la cele mai noi inovații și să eficientizeze interacțiunea utilizatorilor cu tehnologia viitorului.

Dorind îmbunătăţirea experienţei utilizatorului cu produsele Allview pe termen lung, decizia companiei este de a nu mai produce smartphone-uri din gama entry, cu display-uri sub 5’’, fapt ce a avut ca efect imediat scăderea vânzărilor prin intermediul operatorilor, la care se adaugă și concurența puternică a multitudinii brand-urilor noi apărute pe piață.’’

Având în vedere că avem pe piaţă peste 2.5 milioane de dispozitive pentru care oferim garanţie, este posibil să apară şi cazuri neprevăzute, dar evidenţiez faptul că în ultimii ani, am adus îmbunătăţiri în mod constant în ceea ce priveşte serviciile post-vânzare oferite.”

Continuăm să livrăm produse cu performanțe ridicate, asemeni Soul X5 Pro, primul terminal al companiei care are tehnologie neurală, permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID) și care are preinstalată cea mai nouă versiune a asistentului nostru vocal, AVI, produs de care suntem foarte încântați”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.