Retelistica

Veste bună pentru cei ce sunt clienți ai RCS-RDS. Mai zilele trecute vă scriam de faptul că RCS-RDS a început a oferi 4G pe 2100 MHz în Pitești și alte zone din țară. Avem răspunsul ANCOM în screenshot. 

RCS-RDS-servicii-4G-2100-MHz

Elementul cheie:

Licența RCS&RDS din banda 2100 MHz a fost modificată ca urmare solicitării titularului întemeiată pe Decizia Comisiei Europene nr. 2012/688/EU. Această decizie a fost adoptată în temeiul Deciziei Parlamentului European și a Consiliului nr. 676/2002/EC. Ca urmare a acestor modificări, titularul licenței poate furniza servicii de comunicații electronice neutre tehnologic în banda de 2100 MHz, inclusiv prin intemediul tehnologiei LTE (4G)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.