Postul meu de aici se leaga de un articol din capital.ro despre starea economiei ruse. Problema livrarilor de gaze naturale catre Europa a fost picatura ce a umplut paharul pentru aceasta economie subfinantata de stat. Sa nu uitam ca aici rezervele subsolului sunt detinute de stat prin Gazprom. Rusia este ca un castel de nisip in apropierea valurilor marii. Valurile sunt criza economica ce se pare ca ii va lovi crunt – poate atunci vor mai reduce din investitiile legate de dezvoltarea a noi arme si tehnologie de lupta.
                  Cat timp tara asta va avea neo-comunisti la guvernare nu va fi o democratie adevarata. Rusia a fost si va ramane o tara ce nutreste, in ascuns, dorinte de ordin imperial( poate termenul este demodat dar numai asa se explica politica externa actuala a acestei tari si fanfaronada cu presedintele si primul-ministru).
                   Sa ne fereasca soarta a avea de impartit ceva cu ursul rusesc. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.