Diverse

Razer se pregătește a debuta în piața brățărilor inteligente prin modelul Razer Nabu prezentat în cadrul CES 2014. Razer Nabu este rezistentă la contactul cu apa și praful, poate fi utilizată între – 20 grade Celsius și + 45 grade Celsius.

Autonomia ar fi de până la șapte zile. Din start va opera cu telefoanele și tabletele cu iOS & Android. Include accelerometru, altimetru, baterie li-polymer, două ecrane OLED cu rezoluția 32×32 pixeli și 128×32 pixeli. Este capabilă a afișa notificări din Facebook, Twitter, mail, apeluri, mesaje de tip SMS, Instagram, Skype.

Preț – 49 dolari pentru dezvoltatori de aplicații. Nu a fost specificat prețul de comercializare și nici momentul de debut al produsului în stocurile magazinelor, s-a spus doar că undeva în 2014.

Sursa: Razer.com

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.