Diverse

Fără a introduce nicio modificare de plan tarifar sau vreo obligație contractuală suplimentară, RCS & RDS ne anunță oficial că vitezele în download și upload pentru clienții Digi Net vor crește din data de 14 mai 2015. De asemenea, în grila TV vor apărea patru noi canale la calitate HD.

De viteze mai mari la internet se vor putea bucura numai clienții persoane fizice, iar modificările sunt următoarele:

– Digi Net Fiberlink 100 va beneficia în continuare de viteze de 100 Mbps în download, dar viteza în upload crește de la 30 Mbps, la 100 Mbps;

– Digi Net Fiberlink 200 devine automat Digi Net Fiberlink 300 și astfel vitezele vor fi de 300 Mbps / 100 Mbps (download/upload);

-Digi Net Fiberlink 500 și Digi Net Fiberlink 1000 vor dispune în continuare de viteze în download de 500, respectiv 1000 de Mbps, iar în upload vor fi oferiți 200 Mbps la ambele abonamente. Clienții Fiberlink 500 au inclus în abonament 20 de GB spațiu de stocare în cloud prin Digi Storage, iar clienții Fiberlink 1000 beneficiază de 50 de GB în aceleași condiții.

Abonații la televiziunea prin cablu vor primi în plus, gratuit, patru noi canale HD: Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD. Clienții serviciilor TV prin satelit vor beneficia doar de ultimele trei canale din listă. HBO Comedy HD și Cinemax HD vor fi oferite doar celor ce au activată sau activează ulterior extraopţiunea HBO sau HBO Makpack.

Cel mai important lucru de menționat (repetat de altfel) este faptul că actualii și viitorii clienți Digi Net Fiberlink și Digi TV nu vor plăti niciun tarif suplimentar, iar contractele de furnizare nu vor suferi nicio modificare.

PS: avem un cititor gadget.ro care postează comentarii pe site sub nickname-ul ”Digi Sport 3 HD nu SD”. Sper ca vestea de mai sus să-i meargă la inimă! Mie unul știu deja că-mi place, fiind un pasionat al motorsportului, iar de multe ori cursele auto-moto erau difuzate pe Digi Sport 3 la o calitate slabă.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.