Retelistica

RCS & RDS ne surprinde din nou şi vine cu o ofertă de toamnă de nerefuzat. În perioada 21 octombrie – 31 decembrie toţi abonaţii Digi Mobil primesc internet nelimitat în reţeaua 4G fără limitare de viteză sau costuri suplimentare. De această ofertă pot beneficia şi cei care contractează în această perioadă unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5, Nelimitat şi utilizează un echipament compatibil în reţeaua Digi Mobil 4G (LTE TDD în banda 38 LTE TD 2600).

Tehnologia 4G este disponibilă în acest moment în oraşele Arad, Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, urmând ca până la finalul acestui an şi utilizatorii din Alexandria, Baia Mare, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Satu Mare, Slatina, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Vaslui, Bârlad, Lugoj, Valea Prahovei şi zona turistică Braşov să beneficieze de viteze 4G.

digi 4g

„Strategia companiei pe segmentul de telefonie mobilă a fost bazată încă de la început pe dezvoltarea reţelei pentru a le oferi clienţilor noştri acoperire bună, dar şi viteze mari de transfer pentru traficul de date mobile de care aceştia au nevoie. Investiţiile noastre din ultimii ani în reţeaua Digi Mobil ne permit să le oferim acum utilizatorilor noştri un pachet generos de beneficii: convorbiri şi internet mobil nelimitate, viteze mai mari de acces, dar şi echipamente corespunzatoare. Vom continua în acelaşi mod în care am început, astfel încât să răspundem rapid la nevoile de comunicare ale clienţilor care au încredere în serviciile companiei.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie să îşi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastând *111# (gratuit) sau telefonic la *777. Lista smartphone-urilor compatibile cu 4G-ul RCS & RDS o puteţi găsi aici.