RCS-RDS și-a schimbat adresa site-ului din rcs-rds.ro în digiromania.ro. Nu doar adresa a fost schimbată ci întreaga interfață. Aș spune că au ales un layout mai modern, era cazul să vină cu o îmbunătățire din acest punct de vedere. 

Serviciile de telefonie mobilă aș spune că sunt scoase mai mult în evidență. Principalele secțiuni: Telefoane, Mobil, Internet, TV,  Alte Servicii și Contact.

Pe prima pagină veți remarca că shop-ul dedicat telefoanelor mobile a ajuns a fi mult mai bine evidențiat. Digicare încarcă tot digiromania.ro, de aici merge a fi făcută logarea cu mail + parolă. Informațiile legate de cont sunt mai bine structurate, mai ușor de accesat, interfață user friendly ce mizează pe culoarea operatorului – albastru deschis.

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Apropo, la accesarea de pe telefonul mobil aș spune că schimbarea în bine este și mai evidentă. Știți că numele companiei a devenit Digi Romania de o bună perioadă de timp, așa că la revedere RCS-RDS! :)

Update: Din păcate, s-au molipsit de la Telekom și telefoanele mobile nu mai sunt structurate și sub tag-ul Noutăți. Când apare câte un model nou, trebuie să răsfoiesc întreaga ofertă. 

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.