Arhiva-Resurse

Sunt bucuros că RCS&RDS se pregătește de o ofensivă serioasă pe piața telefoniei mobile. Cred că o concurență mai puternică ar face ca să avem o calitate a serviciilor mai bună și un preț mai redus. Citesc că acum au început a comercializa primele telefoane inteligente de la Nokia și Samsung. 

Una dintre oferte este legată de Samsung Galaxy S Plus – ecran SuperAMOLED de 4 inch, rezoluție 480×800 pixeli, procesor tactat la 1.4 GHz, Adreno 205 GPU, Android 2.3 Gingerbread, cameră de 5 Megapixeli, baterie de 1.650 mAh. Telefonul Galaxy S Plus este vândut pentru 530 lei cu abonament de 10 euro pe lună pentru o perioadă contractuală de 2 ani ce include:

– trafic nelimitat pe internet via 3G, dar după 2 GB lunar începe să scadă viteza de download;

– 200 de minute de apeluri video în RCS&RDS, apeluri și mesaje nelimitate în rețea.

– apelurile în afara rețelei, dar pe plan local sunt taxate cu 3 eurocenți pe minut.

Aștept mai multe detalii și sper ca oferta lor să devină mai generoasă.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.