Smartphone

Realme pregăteşte un nou smartphone de buget, unul 4G only – Realme 9i. Telefonul va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 680, un urmaş al modelului Qualcomm Snapdragon 662, procesor echipat de către producător doar cu un modem 4G.

Realme 9i va mai dispune de un ecran IPS LCD cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 90Hz, iar la nivel de cameră foto vom regăsi un sistem triplu cu senzor principal de 50 Megapixeli. Foarte probabil să avem un scanner de amprente lateral (clar nu va fi integrat în display ţinând cont că avem un ecran IPS), până la 8 GB RAM şi până la 128 GB spaţiu de stocare.

Noul telefon va fi construit în totalitate din plastic şi va avea o estetică modernă, oarecum inspirată din alte telefoane ale grupului Oppo. Preţul nu mă aştept să fie foarte mare, ţinând cont că este un device 4G only cred că îl vom avea în România la sub 1000 lei.

Realme 9i va fi lansat oficial în luna ianuarie a anului viitor.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: realme
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.