relame laptop Accesorii inteligente

realme a anunțat, pe lângă vârful de gamă din categoria smartphone, pentru care am publicat deja review, câteva accesorii cel puțin interesante.

realme urmează o strategie rapidă pentru următorii 5 ani, dorind să ofere o gamă completă de produse AIoT, formând un ecosistem propriu pentru tinerii consumatori din întreaga lume. În cadrul acestui eveniment, realme a prezentat primele două produse din această nouă strategie: realme Watch 2 Pro și realme TechLife Robot Vacuum. Toate produsele vor fi conectate prin aplicaţia realme Link, centrul ecosistemului AIoT al realme.

Aspiratorul realme TechLife Robot Vacuum este primul produs AIoT al companiei și folosește 38 de senzori, printre care un senzor LiDAR de nouă generație, ce promite o precizie cu 12% mai ridicată în comparație cu generațiile anterioare. După finalizarea unei scanări la 360 de grade în doar o secundă, Robot Vacuum poate evalua pozițiile relative cu o precizie de 98%.

realme robot vacuum cleaner

Aspiratorul integrează o baterie de 5200mAh, are o putere de 3000Pa și un nivel de zgomot de doar 55dB. Rezervorul de gunoi are o capacitate de 600ml, iar rezervorul pentru apa este de 300ml. Robot Vacuum are o înălțime de 10 cm.

Pe lângă aspiratorul robot, realme lansează și noul ceas realme Watch 2 Pro, ce a primit îmbunătățiri considerabile față de versiunea anterioară. Ecranul cu rezoluție 320 x 385 pixeli de 1.75 inch are o suprafață mai mare cu 65% și luminozitate de 600 nits, cu 58% mai puternică față de generația anterioară.

realme Watch 2 Pro integrează monitor SpO2, un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și 90 de moduri sportive. GPS-ul integrat folosește un sistem dual-satellite care oferă o precizie de 2.5 metri și o localizare mult mai rapidă de doar 2 secunde. Bateria de 390mAh promite o autonomie de 14 zile.

Sunt disponibile peste 100 de fețe ce pot fi schimbate, cu o serie de fețe ce au fost proiectate de Grafflex, un artist cu influență globală în artă stradală și graffiti.

Tot astăzi a fost prezentat și ceasul realme Watch 2. Acesta oferă aceleași funcții precum modelul Pro, însă măsoară 3.5cm, are o autonomie de 12 zile, oferă senzor pentru măsurarea oxigenului din sânge și poate măsura ritmul cardiac. Este rezistent la apă IP68.

În perioada următoare, realme va prezenta o tabletă și un laptop. Ambele produse vor putea fi dezvoltate alături de fanii realme printr-un program dedicat unde fiecare va putea contribui cu idei sale. Mai multe detalii despre acestea în viitorul apropiat.