realme Note 50 Smartphone

La începutul lui 2024, CEO-ul realme, Sky Li, a dezvăluit o nouă strategie denumită „Top to Bottom Expansion”, prin care se dorește extinderea gamei de produse pentru a acoperi atât segmentele premium, cât și pe cele de buget.

Se pare că anul acesta realme va readuce seria GT pe piețele de peste ocean, reintrând astfel pe segmentul high-end. Totodată, realme va lansa seria Note, care „este poziționată ca <<long-lasting value>>, reflectând angajamentul nostru față de excelență pe piața smartphone-urilor entry-level”, după cum declară Sky Li. Tot acesta spune că „În 2023, nu am lansat nici un model GT la nivel global și nici nu am intrat pe segmentul de preț sub 100 de dolari.

Nașterea seriei Note nu reprezintă doar introducerea unui produs sau o creștere a cotei de piață, ci este răspunsul nostru la provocări și o așteptare pentru viitor. (…) Suntem conștienți de concurența acerbă, însă rămânem fermi în convingerea noastră că produsele excepționale sunt cheia pentru a depăși orice provocare. În acest an entuziasmant, haideți să asistăm împreună la nașterea seriei Note, permițând tinerilor utilizatori din întreaga lume să se bucure de experiențe tehnologice care depășesc așteptările!

În fine, citatul ar fi putut să prindă proporții dacă îl preluam în întregime, însă ce este de reținut din noua strategie realme este că vor încerca să mizeze mai tare pe flagship-uri, prin gama GT, pe care se pare că o vor distribui în mai toată lumea. În același timp, smartphone-urile extrem de accesibile, cu prețuri chiar și mai mici de 100 dolari vor apărea în ofertele realme, deși nu îmi este clar dacă astfel de modele vor face parte din seria Note…

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.