Telefoane Mobile

Night Sight este modul de noapte pe care Google l-a adus către smartphone-urile Pixel în noiembrie 2018. Trebuie amintit că și în cadrul evenimentului de lansare pentru Pixel 3 au fost făcute comparații cu iPhone Xs

Aș spune că iPhone-ul este un benchmark de referință pentru Google, Huawei, Samsung etc. Este smartphone-ul pe care fiecare producător Android își dorește să-l depășească, să arate că oferă o experiență de utilizare superioară.

Phone X aka iPhone Xs :) ;

Tehnica folosită de Pixel 3 face ca subiectul să iasă în evidență, dar lumina din fundal se vede că este forțată la maxim și nu mai are nicio treabă cu ceea ce ochiul uman percepe în mod real. Pe de altă parte, presupun că scopul scuză mijloacele, pe iPhone Xs nu distingi subiectul. Asta până când Apple va oferi un mod similar pe dispozitivul său.

S-ar putea să vedem o reclamă video de la Google pe tema asta.

Altă comparație făcută de către Google între iPhone Xs și Pixel 3:

Sursa: 9to5google.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.