Telefoane Mobile

Costă 2899 lei și este pentru prima dată când văd varianta de 16 GB că a coborât sub pragul de 3000 de lei. S-au lansat noi telefoane de top în 2013: Samsung Galaxy S4 sau HTC One ar fi cele mai discutate din ultima vreme, dar iPhone rămâne cu câteva atuuri. Se adresează celor care doresc simplitate, operabilitate, un smartphone compact și ușor, cameră foto & video la un nivel destul de bun, aplicații optimizate.

Apropo de aplicații optimizate vă recomand să încercați Gmail, YouTube sau Google Maps pe iPhone 5. Funcționează mult mai rapid decât aplicațiile similare pe orice smartphone Android de top. Veți avea mereu jocuri noi și interesante, un dezvoltator de aplicații va încerca de fiecare dată să-și monetizeze  creațiile în App Store / rețeta sigură.

Mai multe detalii legate de iPhone 5.

Preț – 2899 lei.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.