Renault Arkana teaser gAuto

Gama de crossovere Renault este extrem de bine primită în Europa, Captur și Kadjar fiind în topul vânzărilor lună de lună. Pentru a se menține pe acest val, constructorul francez intenționează să lanseze anul viitor un nou crossover de segment C.

Botezat ARKANA, acest model va fi prezentat în premieră, sub formă de showcar, în cadrul Salonului Internațional Auto de la Moscova, ce va avea porțile deschise pentru public între 31 august și 9 septembire. Presa va avea acces cu 2 zile mai devreme, așa că pe 29 august 2018 ne vor fi împărtășite mai multe detalii și imagini cu Renault Arkana.

Numele a fost ales plecându-se de la cuvântul latin ”Arcanum”, care se traduce ”secretul”. Acesta a fost folosit timp de secole spre a marca evenimente și fenomene de o însemnătate specială.

Deocamdată avem parte doar de o imagine de tip teaser, în care ne este înfățișată o mică parte a haionului, cu denumirea ARKANA așezată undeva în centru.

Renault Arkana teaser

Observăm că se păstrează unul dintre elementele specifice noului limbaj de desing Renault, anume linia stopurilor ce se prelungește mult și se unește în dreptul siglei producătorului din Hexagon.

Așteptăm mai multe detalii despre Renault Arkana pe 29 august 2018.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.