Arhiva

Research in Motion a schimbat conducerea companiei, Jim Blasillie şi Mike Lazaridis fiind înlocuiţi din poziţia de CEO de Thorsten Heins, fostul COO al companiei. Înainte de a veni la Research in Motion în 2007, Thorsten Heins a deţinut mai multe slujbe în domeniul comunicaţiilor wireless, printre care şi CTO-ul departamentului de comunicaţii din cadrul companiei Siemens. În cadrul Research in Motion, Thorsten Heins a ocupat poziţia de COO şi a supravegheat portofoliul companiei canadiene la nivel global. Thorsten Heins are o diplomă de master în Ştiinţe şi Fizică de la Universitatea Hannover din Germania.

Toate astea se întâmplă într-o perioadă dificilă pentru cei de la RIM, când vânzările scad destul de rapid. Research in Motion a avut parte în ultimele trimester de rapoarte financiare mai puţin satisfăcătoare şi de critici constant din partea consumatorilor.

Mike Lazaridis a fost numit vice-preşedinte al consiliului de administraţie, iar Jim Blasillie va rămâne în poziţia de director.

Research in Motion sperăm să recâştige preferinţele publicului prin lansarea noilor terminale ce vor rula sistemul de operare BlackBerry 10.

Update: În urma schimbării CEO-ului de ieri, astăzi acţiunile celor de la RIM au avut o scădere bruscă de 8,47%. Oare bursa nu are încredere în noul CEO?

Sursa: slashgear.com

Categorii: arhivablackberry

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.