Diverse

Chiar dacă mai este aproape o lunâ până la ziua de Valentine’s Day, retailerul chinez gearbest.com a dat deja startul reducerilor dedicate acestei sărbători speciale. Chiar dacă pare ciudat la început, nu uitaţi că livrările durează undeva între 15 şi 30 de zile (chiar mai mult în unele cazuri) şi chiar dacă coletul nu ajunge de Valentine’s Day, cu siguranţă până de Dragobete veţi intra în posesia sa.

Campania promoţională este împărţită pe mai multe segmente astfel:

Cadouri cu pret sub 25 dolari;

Aici puteţi găsi produse precum căşti audio, boxe bluetooth, brăţări inteligente, becuri multicolore sau camere video de maşină.

Ex: Boxa bluetooth Xiaomi la preţul de 19.49 dolari.

Cadouri cu preţ sub 50 dolari;

Dacă doriţi să faceţi un cadou mai consistent, la preţul de sub 50 dolari puteţi achiziţiona smartwatch-uri, TV Box-uri, stilouri 3D, tablete pentru copii sau mini drone.

Ex: Mini selfie drona JJRC H37 la preţul de 37.99 dolari.

Cadouri cu preţ sub 100 dolari;

Dacă sunteţi cu dare de mână puteţi cheltui câteva milioane bune pe telefoane, tablete, drone sau chiar seturi pentru antrenarea musculaturii.

Ex: Smartphone UMi Diamond X la preţul de 79.99 dolari.

Cadouri cu preţ peste 100 dolari;

În această categorie vorbim de zeci de mii de produse ce v-ar putea face cu ochiul, iar printre cele mai populare regăsim aspiratoare inteligente, telefoane, tablete, camere video de acţiune, imprimante 3D sau chiar laptopuri.

Ex: Aspirator inteligent Alfawise B3000 la preţul de 147.12 dolari.

Întreaga ofertă gearbest.com dedicată Valentine’s Day o puteţi găsi accesând acest link.