Diverse

O veste destul de tristă vine din partea unuia dintre cei mai mari retaileri din România. Conform unor informaţii neoficiale publicate de zf.ro, Domo îşi va inchide toate cele 75 de magazine fizice existente pe teritoriul ţării, urmând să rămână doar cu operaţiunile din online.

Foarte mulţi furnizori de electronice şi electrocasnice afirmă că nu au mai fost plătiţi de foarte mult timp, iar datoriile destul de ridicate din ultima perioadă au îngropat şi mai mult retailerul cu afaceri de peste 600 milioane lei în 2014.

Chiar dacă până în acest moment Domo nu a furnizat încă un răspuns oficial, am putea spune că noua lor campanie “Dăm tot” confirmă această ipoteză. În perioada 13 – 30 noiembrie retailerul oferă reduceri de până la 90% la o categorie foarte largă de produse, iar preţurile pornesc de la 0.9 lei. O parte din oferte sunt disponibile şi online, însă lichidările de stoc vor avea loc doar în magazine.

domo 2

Categorii: retail
Tag-uri: Domoretailer
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.