Retelistica

Dacă sunteţi client Digi / RCS & RDS sper că nu v-aţi comandat un alt router în această seară deoarece cel vechi funcţionează încă foarte bine.

Se pare că în această seară undeva în intervalul 21:30 – 22:30 reţeaua Digi a avut mari probleme de funcţionare, reţeaua de internet fiind inaccesibilă minute în şir utilizatorilor din întreaga ţară. Curios este că au fost probleme atât pe reţeaua de internet fix, cât şi pe cea de internet mobil.

Problemele au fost rapid sesizate de utilizatori pe reţelele de socializare, RCS & RDS având probleme tehnice ce au “acoperit” întreaga ţară. La ora scrierii acestui articol (23:00) internetul funcţionează binişor, chiar dacă vitezele sunt încă mult sub medie.

Există thread şi pe reddit.com pe subiect.

RCS-RDS a revenit cu o poziție pe acest subiect. Detalii sunt aici.

Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale țării. 

Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcționează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei. 

Via: facebook.com/VictorDulu