Constanteanu’ – http://constanteanu.blogspot.com/

Este primul review pe care il fac si am anumite retineri din cauza aceasta. Sunt un blogger incepator si nu mi-am permis sa descriu blogurile celorlalti dar acum fac chestia asta din cauza unui concurs. Oricum scopul principal nu este acesta, am luat mai mult ca pe o invitatie concursul pentru a descrie blogul respectiv.

Este interesant logo-ul sub care isi promoveaza blogul: Doza ta de stiri de dimineata. Imi plac culorile blogului si tema care seamana putin cu a mea( oare de ce:)). Alegerea categoriilor este inspirata si acopera o mare varietate de subiecte: Incredibile, Interne, Mondene, Personale, Importante , Sociale, Funny s.am.d le descoperiti singuri daca accesati linkul de mai sus. 

Cei care se ocupa de blog sunt: Cristian Lisandru si Constanteanu’ care are o identitate secreta( ceea ce sporeste, oarecum, doza de interes). 

Subiectele alese sunt de interes cotidian si discutate intr-un mod simplu, interesant, la obiect. Va invit, cu mare placere, sa urmariti acest blog. 

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.