Revolut a lansat carduri personalizate cu imagini, texte, emoji și chiar cu schițe de mână și în România, pe lângă Marea Britanie și Elveția.

Ca să poți comanda un astfel de card personalizat trebuie să folosești unul din planurile Plus, Premium sau Metal. Cu cât este un plan tarifar mai scump, cu atât cresc și posibilitățile de personalizare (Premium = gamă mai mare de culori și imagini, nuanțe cum ar fi  gri spațial, argint sau roz auriu). Revolut Metal aduce un card de 18 gr. din metal ce este fabricat dintr-o singură bucată de oțel în nuanțele Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri spațial și Negru.

Prețul unui card personalizat este de 14.99 lei.

Costurile pentru planurile Revolut în România?

Plus – 14.99 lei pe lună;

Premium – 29.99 lei pe lună;

Metal – 54.99 lei pe lună.

Declarație oficială:

Așteptările clienților cresc de la o zi la alta, iar tendința de personalizare se manifestă în diverse moduri – mobilitate, personalizare în timp real, livrare rapidă a produselor personalizate sau servicii care permit sisteme de tipul save-for-later. Acest nou serviciu asociat planurilor pe bază de abonament este un avantaj suplimentar pentru clienții noștri, dar și o dovadă de încredere reciprocă. Este încurajator să vedem cât de populare sunt planurile Revolut și credem că opțiunea de card personalizat va fi apreciată de clienți și va face ca oferta noastră să fie și mai atractivă pentru utilizatori”, a declarat Alan Chang, Chief Revenue Officer Revolut. 

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: Revolut

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.