Hardware

Revolut îşi diversifică activitatea în ţara noastră şi lansează Revolut Reader, un POS mobil. Acest mic dispozitiv este destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, practicanților de meserii liberale și vânzătorilor ambulanți.

Revolut Reader va permite încasarea instantă a plăţilor cu cardul de debit sau de credit, totul într-o manieră comodă şi securizată.

”În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienților, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, a declarat Iulian Boia, Sales Manager România.

Bănuiesc că toţi înţelegeţi ce face acest Revolut Reader şi nu sunt necesare explicaţii suplimentare. Acest dispozitiv vine la un cost de până la 0.8% + 0.12 lei / tranzacţie şi cu un cost unic începând de la 229 lei sau preţuri personalizate pentru companiile care au volume mari de tranzacţii.

Punctele pro în cazul lui Revolut Reader sunt date de dimensiunea redusă, autonomia ridicată şi accesul rapid la fonduri. În rest are aceleaşi funcţionalităţi ca orice alt POS mobil al unei bănci, inclusiv preţurile menţionate mai sus fiind oarecum în media pieţei (aici discuţia este lungă, negocieri de preţ se pot face punctual cu orice societate).