Nokia

S-ar putea să vă amintiți de chestionarul pe care vă recomandam să-l completați – AICI. Au sosit și rezultatele sale. O serie de date interesante:

– 1.032 respondenți din care 857 de bărbați și 175 femei;

– 28% dintre cei care au răspuns sunt cu vârsta sub 20 de ani;

– cele mai utilizate aplicații sunt rețelele de socializare;

– aplicațiile preinstalate ar trebuie să fie rețelele de socializare în opinia bărbaților, iar femeile își doresc Hărți/ Navigație – în mod surprinzător;

– bărbați preferă jocurile cu mașini/ curse, iar femeile aleg jocurile de tip puzzle/ arcade;

– rețelele de socializare sunt accesate cel puțin o dată pe zi de către peste 60% dintre cei care au răspuns la chestionar;

– 4 – 10 aplicații descarcă în medie un bărbat – 47% și femeile tot la fel, dar un procent cu 10% mai mic;

– majoritatea descarcă doar conținut gratuit, dar bărbați cumpără mai multe aplicații;

– cel mai des se joacă în pat, înainte de culcare;

– aplicațiile se caută în magazinele dedicate.

Este evident că şi pentru români navigaţia şi reţelele de socializare sunt esenţiale. Să ne gândim la un Nokia N9 de exemplu:  utilizatorii au acces uşor la toate conturile lor şi găsesc pre-instalate navigaţie, aplicaţii şi jocuri precum Need for Speed Shift – fiindcă observ că jocurile cu maşini sunt în topul preferinţelor bărbaţilor. Pe scurt, aplicaţiile cele mai apreciate de utilizatorii de smartphone-uri”, declară Marcus Störkel, General Manager Nokia Ungaria şi România.

Comunicat de presă

Mai multe detalii în imaginile de mai jos:

Categorii: nokia

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.