Arhiva-Resurse

Imagine Cup este o competiție ce se adresează studenților. Finala s-a desfășurat în Australia, la Sydney. Au participat peste 350 de studenți, din peste 70 de state. A fost a zecea finală la nivel internațional.

Au fost opt secțiuni și premiile s-au ridicat la peste 175.000 de dolari. România a participat la Imagine Cup 2012 și rezultatele înregistrate le găsiți mai jos:

1. Petru Alexandru Ticlea – locul I la secțiunea IT Challenge – testare de cunoștințe IT prin intermediul a diverse scenarii ce trebuiau a fi rezolvate;
2. Echipa Complex – locul II la Windows Azure Challenge cu un proiect denumit seedbit. Se referă la o platformă web pe baza Windows Azure ce ajută la finanțarea și implementarea campaniilor sociale;
3. Echipa AVe a ajuns în TOP 10 la Games Design cu jocul City Quest;
4. Echipa iQube a ajuns în TOP 20 la Software Design, 72 de echipe s-au înscris.

Sursa: Microsoft.com

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.