Intr-un top realizat recent de catre Forumul Economic Mondial (FEM), Romania ocupa locul 123 la capitolul calitate a drumurilor, mult sub vecinii nostri unguri (locul 64 in lume) sau bulgari (pe pozitia 105). Mai mult, departatul Kargastan reuseste sa depaseasca la acest capitol atat Romania cat si Bulgaria, clasandu-se pe un onorabil loc 104. Pentru a adanci rana, tari ca Burundi, Cambodgia, Tanzania, Zambia sau Albania se afla de asemenea in fata noastra in acest top realizat de FEM, reusind sa acopere de rusine autoritatile, care avanseaza intr-un ritm extrem de lent lucrarile la viitoarele autostrazi nationale.
          Campania electorala care se afla in plin avant incearca insa sa coloreze in nuante roz viitorul, partidele politice promitand, in medie, cate 250 de kilometri de autostrada pe an de acum si pana in 2012. Si asta in conditiile in care, in 2008, au fost inaugurati doar cinci kilometri de austrada iar despre Autostrada Soarelui aflam ca va fi finalizata de abia in 2011.

                Suntem de rasul cucilor, ne intrec toate tarile ce le consideram bananiere. 

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.