Ce imi plac mie discutiile cu persoanele ce isi sustin opinia. La ceea ce ma refer eu nu este cazul. In tara noastra majoritatea oamenilor au niste perspective si niste ganduri atat de tampite. In primul rand a fost o discutie legata de religie. Sunt impotriva orelor de religie in scoala. Intr-o societate moderna, democratica acest lucru s-ar numi INDOCTRINARE RELIGIOASA. Biserica noastra nu a cunoscut o reforma precum biserica catolica si a ramas cu aceleasi canoane timp de sute de ani. Romania este o tara plina de persoane cu o gandire aproape neolitica in ceea ce priveste chestiunea religioasa. Daca spui ca ai indoieli in anumite privinte, te privesc de parca ai fi un demon. Dictonul religios crede si nu cerceta si-a depasit atributiile de mult. Suntem intr-o societate a stiintei unde un om inteligent trebuie sa puna la indoiala orice afirmatie, sa o treaca prin filtrul propriu si sa inteleaga ce doreste din ea. 
                Mi-ar placea ca anumite persoane sa invete in a argumenta o opinie – mai ales ca ei trebuiesc sa argumenteze spusele lor in fata copiilor – si sa accepte si opinia contrara. Sunt multe de lucruri de spus pe tema asta.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.