Arhiva

Am participat la acest show auto și din start mă declar mulțumit de ceea ce am descoperit. Nu sunt un specialist al acestor evenimente fiind o noutate absolută pentru mine, dar sunt un împătimit al automobilelor – citesc Autoshow ediție de ediție de peste 9 ani de zile.

Romanian Tuning Show se desfășoară de vineri – 13 mai, sâmbătă – 14 mai și duminică – 15 mai. Dacă galeria foto de mai jos vi s-a părut interesantă atunci este cazul ca mâine să dați de o tură pe la Romexpo – pavilionul central. M-am interesat anterior pe net și ca să ajungeți la destinație este suficient să veniți până la stația de metrou Aviatorilor și de acolo cu autobuzele 131 sau 335 – trei stații.

Am fost de la prima oră și nu am prins prea multe fete pe lângă mașini și nici concursul de drift ce avea loc după-amiază. Între automobilele prezente mi s-au părut interesante: Nissan GT-R (într-un colț erau 3 modele ale japonezilor), Shelby Cobra – cel puțin 5 astfel de adevărate artefacte auto, Ford Shelby Mustang roșu cu un sunet bestial. Mai sunt multe altele și atunci după ce tragi pragul pavilionul central nu știi pe care să o vezi mai repede. Romanian Tuning Show este un micuț colț de rai pentru cei pasionați de fenomenul auto și m-aș bucura ca evenimente de gen să devină o tradiție și chiar să fie într-un număr considerabil.

Costul unui bilet este de 20 lei și merită fiecare bănuț.

Update: Dacă pluginul pentru galeria foto a picat vă recomandăm albumul nostru de pe facebook.

[nggallery id=56]

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.