Retelistica

Veste bună pentru cei interesați să-și schimbe router-ul din locuință. Găsiți un produs excelent ca raport preț / specificații.

Tenda AC10U – 119 lei la eMAG;

Printre punctele PRO aș nota conexiunea 10 / 100 / 1000 Mbps pe fir pe porturile LAN și WAN, Wi-Fi ac, dual-band pe 2.4 și 5 GHz, USB 2.0 pentru cei ce doresc să-l transforme în NAS ad-hoc, 4 antene externe pentru o acoperire cât mai bună și bineînțeles, prețul.

Eu folosesc un Tenda AC15 și sunt foarte mulțumit de performanțele atinse. Am testat un Huawei Mate 30 Pro și am atins aproape 600 Mbps pe conexiunea gigabit de la RCS-RDS (un record pe Wi-Fi, bineînțeles și meritul telefonului).

Tenda AC10u este un router gigabit entry-level cu un preț foarte bun.

Avem și un concurs pentru voi. Este suficient să publicați un comentariu la acest articol și să ne spuneți 2 motive pentru care ați cumpăra acest router.

Premiul  este reprezentat de un Tenda AC10u. Perioada de desfășurare – 15 – 18 noiembrie. Câștigătorul este ales prin tragere la sorți.

Update: A câștigat comentariul nr. 48 publicat de către Neutru. Aștept mail din partea sa cu adresa pe emil at gadget.ro. 

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.