Retelistica

Router-ul pe care-l recomandăm în articolul de față are mai multe puncte PRO, dar elementul cu care iese imediat în evidență este designul. Aș avea curajul să spun că seamănă ușor cu o navă spațială în miniatură. 

Router wireless D-Link DIR-869 – 299 lei.

Are 4 antene externe cu design atipic (late și scurte), conectivitate gigabit pe fir și până la 1750 Mbps pe rețeaua wireless (450 Mbps pe 2.4 GHz și până la 1300 Mbps pe 5 GHz). Cântărește 432 gr. și dimensiunile sale sunt de 221.52 x 160.15 x 60.36 mm. Bineînțeles că dispune de rețea pe Wi-Fi în standardul ac cu MIMO.

Element inedit – QoS ce permite prioritizarea dispozitivelor conectate în ce privește accesul la banda de internet. Sunt trei trepte ce merg a fi setate în funcție de gadgetul la care dorești să ai cel mai bun semnal și ce nu este la fel de important.

Ce-i lipsește? Portul USB. În cazul lui D-Link DIR-869 plătești designul său, dar și partea de conexiune Wi-Fi ac + rețea gigabit. Pentru 300 lei aș spune că are și destule puncte PRO.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.