Am primit cadou de la un prieten un router wireless de buget – D-Link DIR-300 pentru standardele b si g. Este binevenit mai ales ca eu aveam un adaptor wireless de la Trendnet si cum am primit o groaza de deviceuri in test trebuia sa ma conectez prin wi-fi dar era nevoie ca providerul de net sa il “recunoasca” in retea.
Click pentru continuare.

Tin sa precizez ca acum scriu de pe un netbook Asus Eee PC 1018P care are instalat Windows 7 Starter si nu utilizez diacritice desi banuiesc ca este superusor sa selectez ro pentru tastatura. Despre cele doua Asus in viitorul apropiat revin cu articole puse la punct. 
Routerul se configureaza usor, il conectati la internet, il puneti in priza si cam asta e. Eu a trebuit sa reinstalez driverul de la placa de retea iar pentru wireless sa selectati in browser http://192.168.0.1 si apoi intrati din standard cu admin si parola fara niciun caracter treceti mai departe. Configurati Wireless Setup cu nume si parola pentru wi-fi-ul vostru. Ii floare la ureche. 
Costa 109 lei la eMAG. 

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.